Frequently asked Questions

Voor welke diensten kan ik terecht bij Mister Jill?


Van plan tot bouw en installatie: wij verzorgen alle onderdelen van het bouwproces voor interieurs van winkels, ketens, supermarkten, apotheken, juweliers, hotels, restaurants, cafés, kantoren, openbare instellingen, enz. Van A tot Z. Of van B tot C. Wij kunnen alles voor u doen of slechts een deel. U kiest zelf hoeveel wij u helpen.

Maakt Mister Jill zelf interieurs, of wordt de productie uitbesteed?


Alle ontwerpen worden geproduceerd in onze eigen productiehallen. De faciliteiten van Mister Jill in Erembodegem, bij Aalst, hebben een totale capaciteit van 9.000 m². Laminaat, inox, metaal, composietmaterialen of glas krijgen er vorm in de handen van ervaren medewerkers.

Is Mister Jill een designfirma of eerder gericht op productie en uitvoering van interieurs?


Het engineering team van Mister Jill werkt punctueel samen met de architecten of bureaus van de klanten. We leggen daarbij onze vakexpertise op tafel en maken in overleg met alle partijen de bouwplannen klaar voor productie op onze machines. Dat heeft onder andere als grote voordeel dat we vanaf het voorontwerp al rekening houden met de juiste balans tussen budget en technische haalbaarheid.

Werkt Mister Jill voor zelfstandige eigenaars van winkels en horeca, of voor ketens?


Onze medewerkers gooien al hun ervaring en liefde voor het vak in de weegschaal om interieurs te maken op maat van individuele winkels of horeca. Maar door onze investeringen in computergestuurde productiemachines, grote opslagcapaciteit en gespecialiseerde vakmensen kunnen we ook perfect inspelen op de schaalgrootte van ketens. Maatwerk waar het moet, standaardisering waar het kan. Dat is de sterkte van Mister Jill, voor zelfstandige eigenaars én voor ketens.

Er komt heel wat kijken bij de renovatie of nieuwbouw van een winkel of horecazaak. Wie coördineert al die werkzaamheden?


Elk project van Mister Jill wordt gevolgd door 1 projectbegeleider. Hij is uw vaste contactpersoon van kennismaking tot oplevering.

Kan Mister Jill volledige interieurprojecten ontwikkelen?


Mister Jill Project Management zorgt voor de succesvolle oplevering van totaalprojecten binnen de afgesproken deadline en het vastgelegde budget. Alle aspecten van een project worden beheerd door een ervaren projectmanagementteam dat de specifieke eisen van uw sector zeer goed kent. Het teamhoofd treedt op als opdrachtnemer. Hij is verantwoordelijk voor de oplevering conform de afspraken over werkwijze, organisatie, planning, budget en kwaliteit.

Is Mister Jill een gewone aannemer?


Ja en nee. Mister Jill levert in de eerste plaats vakmanschap op het gebied van interieurbouw. Maar het bouwen van interieurs gaat om meer dan techniek. Onze klanten verwachten vandaag een echte ervaring. Met een totaalaanpak van meubels, verlichting, vloerplan, kleurenpalet en signalisatie schept Mister Jill een unieke sfeer voor uw klanten of bezoekers.

Wat is 'De architectuur van de verleiding'?


Uw klant verwacht vandaag een echte ervaring, een beleving die past bij zijn verwachtingen. Door het totaalontwerp van meubels, verlichting, vloerplan, kleurenpalet, signalisatie en andere visuele communicatie schept Mister Jill een unieke shopervaring. Daardoor verbetert de verkoop in uw zaak en versterkt u de band met uw klanten. Dat noemen wij 'De architectuur van de verleiding'.

Hoe duur is een project van Mister Jill?


Uw budget is voor Mister Jill de absolute maatstaf. Zowel kleine opdrachten als prestigieuze projecten verdienen onze onverdeelde aandacht. Is uw ideale concept moeilijk te realiseren binnen het budget? Dan kunnen wij vanuit onze ervaring vaak interessante alternatieven voorstellen, die daarom niet minder waardevol zijn. Of we kunnen denken aan restyling, waarbij onze experts uw zaak binnen een scherp budget toch een frisse look kunnen geven.

Hoe lang moet ik mijn zaak sluiten voor de renovatie of nieuwbouw van mijn zaak?


Werken met dezelfde specialist voor het hele interieurproject heeft als voordeel dat u kunt rekenen op korte leveringstermijnen. Zonder de noodzakelijke combinatie van snelheid en kwaliteit zouden we niet succesvol zijn in onze sector. Mister Jill heeft in 27 jaar nog nooit een opening gemist.

Waarom heeft Mister Jill een hert als logo?


Dat is een boeiend en lang verhaal - dat we u heel graag vertellen tijdens onze volgende ontmoeting!

Contact

Meer weten? De deur staat open, de agenda ligt klaar.

+32 (0) 53 59 00 70
info@misterjill.be
 

Ontvang regelmatig nieuws over interieur- en meubelbouw. Vul hier uw e-mailadres in en ontvang gratis onze nieuwsbrief.