UW PARTNER
VOOR HET HELE BOUWPROCES

Onze Diensten

Mister Jill realiseert commerciële interieurprojecten, met moderne machines en betrouwbare vakmensen.

Van plan tot bouw en installatie: wij verzorgen alle onderdelen van het bouwproces voor interieurs van winkels, ketens, supermarkten, apotheken, juweliers, hotels, restaurants, café’s, kantoren, openbare instellingen, enz.

1

Projectanalyse & plaatsbezoek

Het blijft ‘People’s Business’: de inrichting van commerciële interieurs is een zaak van overleggen en samenwerken

Mister Jill hecht veel belang aan een goede relatie met de opdrachtgever en de architect. We houden van een goede verstandhouding en nodigen alle partijen uit tot een open uitwisseling van ideeën.

In een eerste fase bestuderen we met kennis en belangstelling het architecturaal plan en komen we ter plaatse voor een goede inschatting van de fysieke ruimte en de talloze mogelijkheden. Zo leven we ons van bij de start volledig in uw project in.

Tijdens het plaatsbezoek krijgt ons projectteam een goed zicht op wat u en uw architect belangrijk vinden. Het projectteam legt zijn ervaring op tafel om antwoord te geven op vragen van praktische en conceptuele aard.

Een ervaren projectmanager zal uw aanspreekpunt zijn tijdens het hele traject – van start tot oplevering.


PLAATSBEZOEK EN ONDERZOEK NAAR DE STAAT VAN HET GEBOUW.


 • Projectanalyse, fotografie en opmeting.
 • Beoordeling van de bouwtechnische gegevens.
 • Beoordeling van vloeren, wanden, plafond en dak.
 • Beoordeling van de technieken: airco, licht, gas, water, elektra.
 • Beoordeling van ingang en gevel.
 • Project aftoetsen met: stedenbouwkundige diensten, shopping center management, eigenaar, uitbater, beheerders, exploitanten, facility manager, brandweer, inspectiediensten, studiebureau en architect, …

Plaatsbezoek en onderzoek naar de staat van het gebouw

Tijdens het plaatsbezoek krijgt ons projectteam een goed zicht op wat u en uw architect belangrijk vinden. Het projectteam legt zijn ervaring op tafel om antwoord te geven op vragen van praktische en conceptuele aard.

Een goede voorbereiding is het fundament voor succes.

2

Budget en planning

Dit mag u altijd van ons verwachten: duidelijkheid, aandacht voor details en betrouwbaarheid

We starten met een advies bestaande uit een duidelijke opsomming van de uit te voeren werken en een gedetailleerde offerte voor uw inrichting. Zo krijgt u een realistisch beeld van het nieuwe interieur en de bijhorende mogelijkheden.

We koppelen die gegevens aan een realistische projectplanning. Door onze ervaring met alle aspecten van interieurbouw kunnen we precies inschatten hoeveel tijd de werkzaamheden in beslag kunnen nemen.

Bij het begin van onze samenwerking krijgt u een perfect zicht op wat u mag verwachten. En wij doen wat wij beloven - dat ligt nu eenmaal in onze aard.


HOE VERZOENEN WE PLANNING EN BUDGET?


 • Haalbaarheidsstudies
 • Vergunningen
 • Budgetcalculatie
 • Planning
 • Helder en duidelijk overzicht van alle elementen van het dossier.

Hoe verzoenen we planning en budget?

Vanaf het begin van onze samenwerking krijgt u een perfect zicht op het geheel van het project, zowel qua budget als qua planning.

Wij hebben geen geheimen. Ons budgetvoorstel is helder en realistisch.

3

Preproductie en plannen

Van architecturale plannen tot uitvoeringsplannen

Elk ontwerp doorloopt vier stadia bij Mister Jill:


 1. werfvoorbereiding met de architect en evaluatie van de haalbaarheid
 2. materiaalkeuze
 3. uitvoeringsplan
 4. detaillering en technieken

Bij het eerste contact tussen uw architect en ons bedrijf worden niet alleen de grote lijnen van het concept besproken. Ook de juiste materiaalkeuzes en eventuele alternatieven kunnen op tafel worden gelegd.


Het uitvoeringsplan omvat een volledige plattegrond met de materiaalstaten, en het detail van alle installaties.


Of het nu gaat om de aanpassing van een bestaand concept of om een nieuw project: het maken van een allesomvattend plan is cruciaal.


Dat lijkt vanzelfsprekend, maar Mister Jill houdt werkelijk rekening met alle variabelen, zoals de ruimte, de mensen die er werken, de klanten of bezoekers, de commerciële activiteit. Ons projectteam werkt samen met u en uw architect zodat het plan een echte blauwdruk wordt voor het hele project.


VAN ONTWERP NAAR UITVOERINGSPLAN.


 • Algemeen vloerplan.
 • Visualisering van het interieurconcept.
 • Schikking van de ruimtelijke elementen, winkellay-out en routing. Set-up van kassa en betaalomgeving
 • Plafond- en lichtplan.
 • Schilderplan.
 • Plan voor technieken zoals: ventilatie, airco, diefstalbeveiliging, camerabewaking, brandbeveiliging, gas, elektra, water en sanitair, …
 • Plan van de gevel en signalisatie. Gevelreclame vergunning.
 • Intekenen van back-office / personeelsruimte / opslagruimte / …

Van ontwerp naar uitvoeringsplan

Of het nu gaat om de aanpassing van een bestaand concept of om een nieuw project: het maken van een allesomvattend plan is cruciaal.

Ons uitvoeringsplan omvat alle onderdelen van uw project.

4

Productie en assemblage

Kwaliteit laat je niet over aan het toeval

Bij Mister Jill ligt de lat altijd hoog, in alle onderdelen van het productieproces. Kwaliteitszorg en een onberispelijke afwerking staan centraal in ons verhaal.

Mister Jill werkt met gloednieuwe machines en heeft een belangrijk deel van de productie geautomatiseerd. Dat zorgt voor een stevige greep op het productieproces en een grote productiezekerheid.

Onze medewerkers zijn geschoolde vakmensen die ook graag uitpakken met maatwerk in hout, kunststof, composiet, glas of metaal.

Alle grondstoffen en materialen worden gecontroleerd bij levering. En geen enkel afgewerkt product verlaat de montagehal voor het een grondige verzendingscontrole heeft ondergaan.

Een totale vloeroppervlakte van 9.000 m² geeft ons de mogelijkheid om verschillende producties tegelijk te laten lopen of extra ruimte te voorzien voor grote opdrachten zonder in ademnood te komen.

Onze grote productiehallen laten ook toe om zoveel mogelijk van het project ter plaatse uit te voeren in pre-productie. Dat heeft tot gevolg dat de werkzaamheden in het pand van onze klanten wordt beperkt tot een minimum.

Door de combinatie van moderne machines, betrokken medewerkers en doorgedreven kwaliteitszorg kan Mister Jill snelle leveringen garanderen met een constante kwaliteit.

KWALITEITSZORG

Kwaliteitscontrole is voor Mister Jill een prioriteit. We evalueren elk project op een systematische manier, in samenwerking met de klant en zijn architect. Design, plan, productie, assemblage en installatie worden allemaal geëvalueerd.

Automatisering

Mister Jill heeft een belangrijk deel van de productie geautomatiseerd. Dat zorgt voor een stevige greep op het productieproces en een grote productiezekerheid.

Proefopstelling en kwaliteitscontrole

Door onze grote vloeroppervlaktes kunnen we bij Mister Jill testopstellingen op volledige schaal uitvoeren.

Wij zijn niet tevreden voordat u tevreden bent.

5

Interieurmontage en afwerking

Alle werkzaamheden worden uitgevoerd door één partner

Er komt soms heel wat kijken bij de installatie van een nieuw of gerenoveerd interieur: elektriciteit, waterleiding, licht, plaatsing van meubilair en wanden, afwerking van muren en plafonds, schilderwerken,... U hoeft zich in geen geval om te scholen tot aannemer. Alle werkzaamheden kunnen worden uitgevoerd door één partner: Mister Jill.


Door de combinatie van eigen medewerkers en vaste partners kunnen wij alle werkzaamheden uitvoeren die nodig zijn voor de professionele installatie van een nieuw of gerenoveerd interieur:


 • ruwbouwwerken
 • veiligheidscoördinatie
 • elektriciteit en technieken
 • valse wanden en verlaagde plafonds (vast en systeem)
 • ramen en deuren (ook automatische)
 • vloeren
 • schilder- en decoratiewerken
 • plaatsing meubels
 • interieurbouw / interieurmontage

Elke werf staat van start tot oplevering onder toezicht van een werfleider van Mister Jill. En elk project wordt in goede banen geleid door uw persoonlijke projectbegeleider.


Onze projectleider is trouwens ter plaatse op het ogenblik dat de nieuwe inrichting in gebruik wordt genomen. Niet om een glas te drinken, maar als ultieme controle. Zo kunt u zich concentreren op het belangrijkste: de feestelijke opening van uw nieuwe interieur.


INTERIEURMONTAGE EN AFWERKING.


 • Werfopvolging
 • kwaliteitsbeheer
 • budgetcontrole

Alle werkzaamheden door dezelfde aannemer?

Door de combinatie van eigen medewerkers en vaste partners kunnen wij alle werkzaamheden uitvoeren die nodig zijn voor de professionele installatie van een nieuw of gerenoveerd interieur

Een hele geruststelling: alle werkzaamheden kunnen worden uitgevoerd door één partner: Mister Jill.

6

Logistiek en opslag

Mister Jill denkt ook aan de details

Onze klanten vragen korte leveringstermijnen en snelle implementatie. Daarom is de logistieke component – simpelweg: de opslag en het transport - van elk project belangrijk. Het heeft immers geen zin om een goed product te laten wachten op een trage levering.


Mister Jill zorgt zelf voor het vervoer van alle materialen en eindproducten. Op die manier kunnen wij ook op dat gebied de doorlooptijd tot een minimum beperken.


Maar ook als er meubels moeten worden opgeslagen tijdens de werkzaamheden hebben wij een oplossing voor u: onze totale capaciteit bedraagt meer dan 9.000 m².

Een grote opslagcapaciteit: ook voor u.

Ook als er meubels uit uw zaak moeten worden opgeslagen tijdens de werkzaamheden hebben wij een oplossing voor u: onze totale capaciteit bedraagt meer dan 9.000 m².

Ook opslag en transport moeten optimaal georganiseerd zijn om de doorlooptijd zo kort mogelijk te houden.

Contact

Meer weten? De deur staat open, de agenda ligt klaar.

+32 (0) 53 59 00 70
info@misterjill.be
 

Ontvang regelmatig nieuws over interieur- en meubelbouw. Vul hier uw e-mailadres in en ontvang gratis onze nieuwsbrief.