Gebouw batiment

Commerciële interieurprojecten.

Mister Jill realiseert commerciële interieurprojecten, met moderne machines en betrouwbare vakmensen.Van plan tot bouw en installatie: wij verzorgen alle onderdelen van het bouwproces.


Mister Jill heeft meer dan 27 jaar ervaring met de inrichting van winkels voor kleding, sportartikelen, schoonheids- en gezondheidsproducten, schoenen, accessoires,... Ook voor apotheken, supermarkten, juweliers, hotels, restaurants, cafés, kantoren en openbare gebouwen hebben wij in de afgelopen jaren vele interieurs gebouwd.


Of het nu gaat om de constructie van een enkel meubel of om een volledige (her)inrichting: Wij brengen design, materiaalkeuze en functionaliteit evenwichtig samen. Zo maken wij een interieur waarmee u zich kunt onderscheiden van de concurrentie en waar uw klanten zich thuis zullen voelen.


Mister Jill werd opgericht met de ambitie om meubel- en interieurbouw makkelijker, vlotter en efficiënter te laten verlopen. Wij streven met ons bedrijf een zo hoog mogelijke kwaliteit na binnen het budget en de planning die het best passen bij uw project.


Mister Jill is sterk gegroeid sinds de start van onze onderneming. We beschikken vandaag over twee vestigingen: een in Nederland en een in België, waar ook de productie gebeurt. Deze vestigingen zijn ideaal gelegen voor leveringen in de hele Benelux en Frankrijk en Duitsland.


Omdat we nog steeds groeien hebben we ervoor gezorgd dat we kunnen rekenen op een stevig netwerk van partners. We werken altijd en overal met de beste leveranciers. Onze projectmanagers kennen de lokale regelgeving en koppelen die kennis aan vakmanschap en ervaring op maat van de respectieve landen waarin wij actief zijn.Ons aanbod


Budgettering, planning, engineering, uitvoeringsplan, productie, installatie, interieurmontage, projectmanagement, logistiek, kwaliteitscontrole: wij kunnen u helpen met alle onderdelen van uw interieurproject. Onze filosofie is helder en eenvoudig: de klant kiest in welke mate wij hem bijstaan.

Wij kunnen samen het hele traject afleggen. Of enkel een stukje. U beslist.

Duurzaamheid


Mister Jill voelt zich verantwoordelijk voor de omgeving in de brede zin van het woord.

Onze verantwoordelijkheid is gebaseerd op wat technisch haalbaar, economisch levensvatbaar en ecologisch verantwoord is.

Wij gebruiken geen grondstoffen of machines die schadelijk kunnen zijn voor onze medewerkers, leveranciers of klanten.

We beperken zoveel mogelijk de afvalproductie en emissies en springen zuinig om met grondstoffen en energie.

We vragen dat al onze leveranciers inspanningen leveren om hun impact op het milieu te beperken.

Contact

Meer weten? De deur staat open, de agenda ligt klaar.

+32 (0) 53 59 00 70
info@misterjill.be
 

Ontvang regelmatig nieuws over interieur- en meubelbouw. Vul hier uw e-mailadres in en ontvang gratis onze nieuwsbrief.